Kaip sukurti gražaus dizaino maketą

Ką daryti, jeigu nerandate gero print designer London? Išeitis yra – bandyti sukurti gerus maketus patiems. Nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti kaip neįveikiama užduotis, tačiau su gerais norais, kaip sakoma, viskas yra įmanoma. Taigi, nors nesitikime, kad tapsite kokiais nors website developers UK, visgi duosime keletą patarimų, kaip valdyti vaizdus, kad tai prilygtų nebe visiško nemokšos, o bent jau mėgėjo darbui.

Objekto pozicija

Geras grafinis dizaineris žino, kad viskas prasideda nuo objekto pozicijos. Yra be galo svarbu, kaip padedi svarbiausią objektą erdvėje. Virš akių lygio, žemiau, šone, per vidurį. Jeigu padėsite objektą visiškai per vidurį, jis bus tarsi negyvas. Jeigu jis eis kažkaip iš rakurso, tada bus su emocija.

Kraštai ir simetrijos

Jeigu norite, kad jūsų maketas ar bet koks kitas grafinis objektas atrodytų gerai, pasistenkite naudoti tinkamą maketavimo tinklelį. Jis neleis stumdyti objektų už kraštų, kažkur išnešti juos ne pagal taisykles. Taip pat niekada nieko nedėkite į kampus taip, kad atsirastų tarsi rėmelių kampučiai. Negražu.

Spalvų derinimas

Skaityti straipsnį “Kaip sukurti gražaus dizaino maketą” »