Kondicionieriai skirtingoms erdvėms

Kiekvienoje namų erdvėje gali būti kondicionieriai. Jeigu tik oro erdvės, kuriose gyvenate, labai karštos, tai ir kondicionieriai namuose tikrai pravers.

Miegamajame

Geram miegui užtikrinti reikia gerų sąlygų. Ar nors kartą viešėjote užsienyje, labai karštuose kraštuose, kur viešbutyje nebuvo oro kondicionieriaus? Jeigu taip, tuomet galite paliudyti, kad šis daiktas yra labai reikalingas kiekvienam žmogui, norinčiam išsimiegoti karštuose kraštuose. Jūsų miegas bus saugus tik tada, jeigu aplink cirkuliuos toks oras, kuris bus sveikas jūsų kūnui. Karštuose kraštuose miegant be kondicionieriaus galima pamiršti normalų miegą. Viską nusiklojate, apsiliejate vandeniu, ir vis tiek jaučiatės lyg pirtyje. Tada norisi grįžti greičiau į savo vėsią Lietuvą ir joje gerai išsimiegoti.

Silvija prisimena, kaip tikru išsigelbėjimu jai tapo geras kondicionierius, kokį ji rado nukeliavusi į karštą Balkanų miestą. „Buvome įpratę, kad kelionės metu visur sukaisdavome. Miegodavome gana pigiuose viešbučiuose, tad ten nebūdavo kondicionierių, jų ir nesitikėdavome. Tačiau galiausiai nusprendėme, kad reikia pamėginti nuvykti ten, kur būtų tikrai karšta – į pietinę šalies dalį. Ir ką ten pamatėme? Ogi beprotišką karštį. Tokį karštį, kokiame dar nesame buvę. Per pietus užsidarė visos kavinės, ištuštėjo gatvės, o mes suplukę ėjome į viešbutį iš stoties. Buvome tarsi apsvaigę nuo karščio, žinojome, kad nieko gero nelaukia. Geriausiu atveju – šaltas dušas. Juk buvome užsisakę itin pigų viešbutį. Todėl taip nustebome, kai savo miegamojo kambaryje aptikome tą nuostabų kondicionierių. Visada jį prisiminsiu kaip geriausią dalyką toje kelionėje. Miestas mums nepatiko, buvo per daug išreklamuotas ir tikrai nevertas tiek dėmesio. Tačiau kondicionierius buvo fantastiškas. Kiekvieną vidurdienį tiesiog pramiegodavome viešbutyje“, – prisimena moteris.

Virtuvėje

Skaityti straipsnį “Kondicionieriai skirtingoms erdvėms” »